Op donderdag 31 maart 2011 vindt het jaarlijks evenement LabAnalyse 2011 plaats bij De Kuip in Rotterdam. De Labanalyse 2011 is een eendaags evenement met een gevarieerd lezingenprogramma gericht op het centrale thema ‘Een kwestie van chemie’ en een marktplein met een brede selectie van nieuwe laboratorium instrumenten en technologieën.

Het jaar 2011 is het jaar van de Chemie, hier besteedt LabAnalyse 2011 ook extra aandacht aan. Het lezingenprogramma biedt u een hoge kwaliteit lezingen aan, waar bekende sprekers niet zullen ontbreken. Het lezingenprogramma, onder leiding van twee dagvoorzitters, bestaat uit twaalf korte intensieve parallelle presentaties en is gericht op innovaties en technologie op het gebied van laboratoriumanalyse en organisatie. De nadruk ligt onder andere op de toepassingsgebieden: voedsel, water, chemie en biopharma. U kunt hierbij denken aan REACH, Analytische Chemie, LC-MS, GCxGC en meer. LabAnalyse 2011 wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel met alle sprekers, deelnemers en aanwezigen.

Op het marktplein kunt u ruim twintig vooraanstaande leveranciers ontmoeten, die u inzicht zullen geven in de reeks van mogelijkheden die er zijn om snelheid, rendement en kwaliteit van processen te verbeteren met behulp van de nieuwste analysetechnieken en -methoden. De laboratoriabedrijven tonen hun specifieke apparatuur, disposables en reagentia voor bedrijfs-en contractlaboratoria. Avans+ is met de laboratoriumopleidingen ook aanwezig op het marktplein.

Wilt u graag een bezoek brengen aan Labanalyse 2011? U kunt een speciale relatiekaart aanvragen via 076-5258888. Deelname is dan gratis.